sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Viikonlopun kisat: osa B

Vaikeampikin osa suoritettu, Kokkolassa, triathlonin perusmatkan (1500/40/10) SM-kisassa. Kultaa huuhdoin tavoiteajassani - ja tähän ei voinut uskoa etukäteen... Myös matkalla usko oli vähällä loppua mutta toivo pysyi, ja onnistuin!

Uintiaika 33.05. Odotin hieman parempaa aikaa, mutta tyytyväinen olen tuohonkin, koska kovemmatkin ikänaiset nousivat ylös vähän minun jälkeeni. En uskaltanut uintimatkalla hötkyillä, ja ehkä se oli viisasta. Suunnistamiseen meni tietysti aikaa. Toisella kierroksella jouduin pitämään varani, etten polskuttanut aallonmurtajan toiselle puolelle. Olisi siinä ollut ihmettelemistä, kun ketään muuta ei olisi näkynyt... Vesikasvipelto-osuus oli myös mielenkiintoinen!

Pyöräilyaika 1.24.43. Pyöräily oli stressaavin jakso, koska harjoitteluni on ollut todella vähäistä. Kahdella viimeisellä kierroksella uskalsin vähän puristaakin, vaikka järkikulta kolkutti koko ajan: muista tuleva juoksuosuus, muista... Kiitän taas erityisesti kilpailun järjestäjistä liikenteenohjaajia: heidän osuutensa onnistuneessa pyöräosiossa on suuri!

Juoksuaika 59.15. Juoksu oli menestys, vaikka köpöttelyähän se oikeaan juoksemiseen verrattuna oli! Uskomatonta, että pystyin alittamaan tunnin tavoiteajan uinti- ja pyöräilyosuuden jälkeen! Polvituki oli hyvä - kipua tuli polveen vasta viimeisillä kilometreillä, ja se oli siedettävissä. En kävellyt kuin muutamia askelia juomapisteellä ja parissa muussa kohdassa.

Ykspihlajan Reiman väki saa erityiskiitokset myös mitalistien täytekakkukahvista: maistui kisan jälkeen tosi hyvälle! Kisan tuoma euforinen olo jatkuu vielä tänään!

PS. Viikonloppu antaa aiheen epäillä, että olen sukua sekä WALKMANille että IRONMANille... :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon Liisa, mahtavaa! Ensi lauantain Joroisten matka tulee loppumaan sulta ihan kesken :)

Maija

liisa kirjoitti...

Kiitos!! Niin voi käydä... :( Mutta tuo polvikipu on sen verran ikävä juttu, että joutuisin kävelemään varmastikin 21,1km:lla, eikä se houkuttele... Mun pitää yrittää vahvistaa sitä niin että se kestää ainakin 15km juoksua. Nähdään!