torstai 9. heinäkuuta 2009

Valmisteluja

Pyörä huollettu, sykemittarissa uusi paristo ja tiiviste, tankkausjuomajauhetta, lenkkarit pesty... Pumppu on, korvatulpat on. Märkäpuku on. Juomarepun otan selkääni ajoon - siitä on ihan älyttömän kätevää hörppiä tarvittava vesi ajon aikana. Energiageelit täytyy vielä ostaa, samoin se kenkälusikka voisi olla näppärä apuväline kenkiä vaihtaessa.

Näiden lisäksi vaatteet ja jalkineet sekä perjantain kilpakävelyä varten että triathlonkisaan. Onhan tässä miettimistä, mutta yllättävän helpolta tuntuu kuitenkin. Harmillista kuitenkin, että kisat näyttävät kasautuvan tälle heinäkuulle. Olisi kiva, jos tietäisi olevansa ihan priimapalautunut ja hyvässä hapessa - sananmukaisesti - jokaista kisaa varten! Tein tiistaina pyörä+juoksuharjoituksen ja pikkuisen arvellutti jälkeenpäin, että oliko liian rankkaa. Tietysti voisin luovuttaa perjantain kävelystä, mutta en sitä tee. Sen sijaan aion - tunnustan jo näin etukäteen - kävellä kevyesti "hyvässä hapessa"...

Viikon alussa sain askarreltua tähän blogiini vihdoinkin kävijälaskurin. Yllätyin, että jo nyt lukema lähestyy sataa! Omia klikkauksia on tietysti jonkun verran, mutta ei nyt sentään noin paljon... Kiitos kaikille lukijoilleni! :)

Ei kommentteja: