sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Seuraavaksi ohjelmassa

Tulevassa ohjelmassa on lauantaina 7.2. uintikisa Nummelassa. Mastersuimareille on tarjotuista starteista valitsin 100m vu ja 100m ru. Sitten olisi ollut mahdollista uida myös pitkä matka 800m, mutta vauhtini ei kyllä riitä siihen, noin niin kuin uimarien näkökulmasta katsoen...

Ja sitten seuraa 14.-15.2. veteraanien SM-hallikisat Helsingissä. Niissä kekkereissä kilpakävelen 3000m lauantaina ja juoksen 3000m sunnuntaina. Kilpakävely on ok kilpakävelynkin näkökulmasta katsottuna, mutta juoksussa olen tietenkin peränpitäjä ja vain suorittaja muihin verrattuna. Silti aion myös juosta.

Tänään suostuin sauvakävelemään reilun kaksituntisen pitkällisen sisäisen keskustelun seurauksena. "Jos ei hitaat ja rauhalliset lenkit kiinnosta, niin sitten lopetetaan koko kestävyysurheilu" -sanoin itselleni muunnellen erään valmentajan kommenttia valmennettavalleen! Vähintäänkin kyseenalaisia ovat tuontyyppiset valmentajan uhkailut urheilijalle, mutta itselleni minä saan sanoa asiat niin kuin ne ovat. Harjoitusten ja treenien mentaalimaailma on jotenkin muuttunut minulla viime aikoina. Esim. uintiharjoituksissa oikeasti unohdan kaiken muun paitsi veden ja uimisen. Lisäksi hallissa on aina valoa ja lämpöä. Uintitreeneissä on aina muitakin, eli jonkin verran tulee myös sosiaalisia kontakteja, vaikka itse en kovin paljon siellä tarinointia harrasta - minähän uin! Ennen kaipasin ja tarvitsin enemmänkin yksinäisiä ja rauhallisia kävelylenkkejä, joiden aikana saattoi pohtia asioita. No, tänäänkin kyllä ajatukset kulkivat, mutta en kokenut sitä kuitenkaan niin eheyttävänä kuin aikaisemmin. Niin maailma muuttuu. Tai tässä tapauksessahan minä olen muuttunut!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uintikisoihin! :o)

liisa kirjoitti...

Kiitos! Jännäähän tämä on... Täytyy MUISTAA mennä kovaa. Ja kieli keskellä suuta volttikäännöksissä. :)