perjantai 21. marraskuuta 2008

Uintipainotettu viikko

Tällä viikolla (arkipäivät) uintimetrejä on kertynyt jo 7500. Sen lisäksi olen tehnyt yhden juoksuharjoituksen - tynkäharjoitus 30minuuttia - ja yhden kilpakävelyharjoituksen 40minuuttia. Olen siis panostanut uintiin. Ei tämä panostus johdu suoranaisesti mistään kinkku-uintikampanjasta - onpahan hauskaa pitää tällainen uintipainoitteinen jakso välillä. Lunta täällä Lappeenrannassa on vähän ja kuulemma innokkaimmat jo hiihtävät. Minä en ole vielä ehtinyt ladulle.

Tänään oli uinnin tekniikkatreeni. Valmentaja puhui jostakin syystä ihan liikaa. Olisin halunnut uida ja uida. Kylmäkin jo välillä tuli, kun hän selosti meille uintitekniikan hienouksia. Olen huomannut, että olen kestävyysurheilija - voisin toistaa tiettyä harjoitusta monen monituista kertaa. En kaipaa jatkuvasti uutta juttua.

Seuran varaamilla radoilla olisi ollut tilaa pitkälle iltaan, mutta kun kylmä oli jo tullut ja voltissa mennyt jo henkeenkin vettä ja yskitti, niin nousin pois uimasta. Juttelin ainakin tunnin tutun uimavalvojan kanssa ja kopista seurasimme uimareiden tekniikkaa. Teki mieli takaisin altaaseen, mutta vastustin kiusausta. Huomenna olisi mahdollisuus osallistua puolen tonnin uintiin pääkaupungissa. Ei pidä uida itseään ihan väsyksiin tapahtumaa edeltävän iltana, vaikka väsynyt olen joka tapauksessa, jos osallistun.

5 kommenttia:

tuikku kirjoitti...

Vau, sullahan on tullut uintikilsoja mahtavasti.

Puolimatkassa kirjoitti...

No sielläpäs treenaillaan kovasti! Tremppiä ja voimia harjoitteluun.

Kiitoksia blogini "linkkauksesta" (puolimatkassa). Pidetään yhteyttä.

liisa kirjoitti...

Lähteäkö vai eikö lähteä? Meneekö eurot hukkaan, jos lähden? Sen voi tietää vasta sitten, kun on sen jutun kokeillut.. kysymyksessä puolen tonni uinti Mäkelänrinteen uintikeskuksessa. Vielä on aikaa arpoa muutama minuutti.

Kiitos, "puolimatkassa"! Blogiasi on mukava lukea, vaikka en ole vielä kommentoinutkaan mitään. Sitä treenipäiväkirjan muotoa pohdin - olen itse siirtynyt sähköisistä ihan perinteiseen allakkaan, joka on pyhitetty vain toteutuneille treeneille.

liisa kirjoitti...

Kyllä, niin näyttää nuo uintikilsat hyvältä tällä viikolla, tuikku! Muuta onkin sitten vähemmän, kun ei kaikkea ehdi.

tuikku kirjoitti...

No, mihin päätökseen päädyit?
Vau x 2, olet laittanut minunkin blogini linkkilistaan.