lauantai 6. syyskuuta 2008

Viikonloppua pääkaupunkiseudulla

Tyttärien kanssa katseltiin illalla puolen miljoonan tähden syttymistä Töölönlahden taivaalle. Miljoona tähteä oli luvattu ja myös mahdollista nähdä, mutta tyttärille riitti puolikas ja urheilijaäidinkin piti päästä nukkumaan ajoissa, joten lähdimme pois tapahtuman (=ilotulituksen SM-kisat) vielä jatkuessa. Räjähteitä paloi todella paljon ja savun määrän saattoi kuvitella - onneksi tuuli vei sen meistä toiseen suuntaan.

Nukkumaan piti päästä ajoissa, koska tänään on kisa, kilpakävelykisa, pitkästä aikaa. Matka ei ole pitkä, vain 3000m radalla. Kisafiilis ei ole kovin korkealla: harjoitellut en ole juurikaan, polvi oikenee, jos oikenee, ja vatsa on ollut sekaisin koko viikon jonkun pienen taudin takia... Pojan startti on mielenkiintoisempi kuin äidin, varsinkin kun pojan takareisi on antanut yllättäviä oireita menneellä viikolla. Saa nähdä, mitä tapahtuu, vai tapahtuuko ylipäätään mitään, edes starttia.

Sunnuntaina saatan vilkaista jostakin näkövinkkelistä Tour de Helsinkiä, http://www.tourdehelsinki.fi/, pääkaupunkiseudun ympäriajoa. Siellä olisi ollut "mahdollisuus todellisen pyöräilykunnon testaamiseen", mutta minun todellisen pyöräilykunnon tietää ilman testiäkin: 140km olisi liikaa. Tänään sää näyttää hyvältä, mutta huomisesta ei vielä tiedä. Toivon pyöräilijöille kaunista säätä pääkaupunkiseudun katsastamiseen!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea kisaan! Kipinkapin lääkäriin sen polven kanssa.
Taidettiin olla alkukesästä samalla uintikurssilla Pirkkolassa. Mulla on blogi: http://blondisporttaa.blogspot.com/
Varoitus: uusin kirjoitus sisältää valitusta!
t. Tuikku

liisa kirjoitti...

Vautsi, Tuikku, kiva kun kommentoit! Olen jo vähän lukenut sun blogia nyt!
Se uintikurssi oli hyvä. Kiva, kun teillä on uintivalmennusta seurassa. - Mun pitää valita sellainen lääkäri, joka suostuu tutkimaan eikä sano vain että 'eihän sun ole pakko juosta..' t. liisa

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Oli tosi kiva, kun olit tänään kisaamassa pitkästä aikaa kävelyssäkin. :o)

-Jenni- (joka ei ihan vielä vaihda lajia sumopainiin... :oP)

Anonyymi kirjoitti...

Moi Liisa,

mene samantien ortopedille. Mulla leikattiin polvi pari vuotta sitten. Tällä estät että et joudu kuuntelemaan jonkun yleislääkärin fiksuja kommentteja ja ehdotuksia liikuntalajeiksesi. Toisaalta voit valita myös yleislääkärin jolla on urheilutausta ( ! ). Suosittelen heti erikoislääkäriä. Meillä täällä Helsingissä toimii ortopedinä entinen painija jota suosittelen lämpimästi. Homma hoituu.
t. Tuikku

liisa kirjoitti...

Jenni: Periksi ei anneta - ei ikinä sumopainiin!! Olen tyytyväinen kävelykisaani harjoituksen määrän huomioon ottaen!
Tuikku: Olen samaa mieltä. Mistähän tuo mainitsemasi ortopedi löytyy? T. liisa

Anonyymi kirjoitti...

Moi Liisa,

Tuomolla oli ainakin viime vuonna vastaanotto Ortonilla ja Dextran urheiluklinikalla. Ainoa huono puoli on että herra on aika varattu.
t.Tuikku

liisa kirjoitti...

Okei, kiitos tiedosta. Ajattelinkin juuri että olisiko joku Dextra tms.