keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Jouluherkku







Vihdoinkin löysin tänään eräästä ruokakaupasta omaa jouluherkkuani ja ostin sitä ison palan! En tosin ihan noin isoa kuin kuvassa, mutta kuitenkin... :) Kysymyksessä on HK:n maksapasteija (kuva HK) ei ns. kalaasimaksapasteija vaan ihan tavallinen maksapasteija , jota tiskiltä myydään paloina. Ai, että on herkkua ruisleivän päällä!

En tiedä, miksi tätä herkkua myydään niin vähän ja harvoin täällä päin, että melkein treenistä käy, kun laukkaa kaupasta toiseen sitä hakemassa. Onneksi minulla oli aikaa koluta muutama kauppa mokoman takia. Kevyt viikko treeneissä, niin mukamas on, mutta joulun jälkeen on ainakin raskas viikko, kun tällaista herkkujen kyllästämää kehoa lähtee liikuttamaan! Eikä nyt ole vielä edes joulu, ja karkkihana on auki ja maksapasteijaakin jo löytyi. Oi voi.

2 kommenttia:

tuikku kirjoitti...

Maksa on namia.
Ja juuri hyvän ruisleivän päällä. Itse olen viime aikoina syönyt paljon ko. herkkua kun olen yrittänyt saada hemoglobiinia palaamaan normitasolleen kun tippui liikaa sairauden vuoksi. Kontrollissa olikin noussut hyvin maksa ja veriruokadieetillä :)

liisa kirjoitti...

Hyvä, jos pelkällä ruualla sait nousemaan! Itse joudun napsimaan rautaa tabletteina aina välillä. Tarkkailla pitää rauta-arvoja.