lauantai 23. elokuuta 2008

Kiitän hyvällä mielellä...

Kiitän Triathlon Stadia hyvin järjestetystä kilpailusta Kuusijärvellä tänään 23.8.! Kauniilta reiteiltä ei voinut eksyä, kun ohjaus oli varmaa ja luotettavaa. Olivat vielä tilanneet tosi hyvän säänkin! Kiitos myös oman sarjan kilpakumppanille Satulle kilpailusta ja majoituksesta!!

Meni muuten hyvin, en paremmasta uskaltanut uneksiakaan. Suoritusaikani olivat uinti (750m) 13.25, pyöräily (20km) 43.52, juoksu (5km) 28.22. Uintiosuuden voitin sarjassani. Suoritus koostui vaparista ja rintauinnista, mutta vaihdellen. Uintilajien vaihtelu johtui osaksi jännityksestä (=pelosta), osaksi väsymyksestä. Uinnin kokonaisuuteen olen kuitenkin tyytyväinen. Ja kyllä se tästä vieläkin paranee, lupaan sen... ; ) Pyöräilyn otin rohkeasti, kuten lupasin. Painelin kuin viimeistä päivää ja odotin ihmeissäni, miksi Satu ei tule ohitse! Uskoin jo todella, että hänelle on sattunut joku haaveri, mutta niin ei ollut käynytkään, hyvä juttu. Ajaminen oli todella mukavaa kauniilla reitillä - olin tsekannut reitin jo etukäteen, silloin katselin ne maisemat! Enkä pelännyt ajamista yhtään, koska ohjaus reitillä oli hyvä. Juoksuun lähdimme peräkanaa, mutta Satu paineli kohta ohitseni. Juoksu tuntui raskaalta ja polveen rupesi koskemaan puolenvälin paikkeilla. Maalissa olin jäänyt Satusta vajaat kolme minuuttia (2.49min). Olin aavistellut jääväni jopa kymmenen minuuttia, joten voin olla todella tyytyväinen näin pieneen eroon! Meillähän alkaa oikeat kisat ensi kaudella...

Kisan opetukset: uintia lisää, pyöräilyä lisää, polven kanssa on mentävä lääkäriin. On tarkistettava vamman tai vaivan laatu. Olen siirtänyt tätä lääkäriin menoa jo monta vuotta, mutta nyt se ei enää ole mahdollista. Pitemmätkin kisat kiinnostavat ja polvi on hoidettava sitä varten.

Hyvällä mielellä!

8 kommenttia:

Arja L. [triathlonvaimo] kirjoitti...

Sinullahan on kulkenut oikein mukavasti Kuusijärvellä! :) Antaa uskoa minullekin ensi kesää varten! Harmi, että polvi on ilmoitellut jälleen olemassa olostaan... Mutta lääkärikeikka antaa varmasti vastauksia.

Jospa oisin voinut olla mukana... :)

liisa kirjoitti...

Joo, kulki todella mukavasti, en uskonut itsekään että voisi mennä noin hyvin! Ja olosuhteet olivat erinomaiset. Mutta uusia kisoja tulee, nähdään siellä!

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelu, Liisa :o)

liisa kirjoitti...

Kiitos, Jenni! Ehkä nyt löytyi käyttöä niile lihaksille, jotka ovat olleet vain tiellä ja painona kilpakävelyssä... Ja entäs nämä minun "läskit"? Ne nyt ovat tiellä joka lajissa.... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Jos siirrytään vaikka sumopainiin... ;o) Niillähän tuntuu olevan sitä läskiäkin... :oD

liisa kirjoitti...

Joo, Jenni, mut se sumopaini on se viimeinen vaihtoehto!

Satu Alavalkama kirjoitti...

Kiitokset Liisalle kauden kahdesta hyvästä kilpailuista! Tervetuloa mukaan lajiin kaikki elämään väriä kaipaavat, nelikymppiset naiset.

liisa kirjoitti...

Kiitos Satu itsellesi myös! Toivotaan, että saadaan lisää kilpailijoita meidän sarjaan!