keskiviikko 30. heinäkuuta 2008

Märkäpuvun tarve

Aamuvarhaisella tajusin: vesi on niin kylmää järvessä tänä kesänä, että varmastikaan en pysty uimaan 1000m ilman märkäpukua! Tuon 1000m selvitin eilen hallissa vaparilla - tosin rintauinti on minulla vielä se vahvempi laji, jos kelloa katsotaan. Avovesiuinti on kuitenkin eri asia, se on selvä juttu. Tämän tosiasian tunnustamisen jälkeen en voinut muuta kuin tehdä asialle sen minkä voin: tilasin itselleni märkäpuvun kaupasta. Lupasivat laittaa postiin heti samana päivänä, ja nyt sitten vaan odottelen. Saa nähdä, sopiiko se.

Illalla oli seuran talkoot, Karjala Triathlon Lappeenrannassa valmistautuu maastotriathlonin ja -duathlonin SM-kisaan 9.-10.8.... http://yhdistykset.etela-karjala.fi/kartri/index_tiedostot/Page312.htm Siis täytyy tunnustaa, että jos nyt vaan kaikki menee hyvin ja pääsen starttaamaan, tämä on minulle kotikisa! Tuntuu oikeastaan kivalta. Tänään siivottiin uimarantaa: kannettiin vanhaa kaislaa pois rantautumisalueelta ja tarkistettiin, ettei pohjassa ole vaarallisia esineitä, esim. rikkinäisiä pulloja. Talkoot jatkuvat ensi viikolla.

Kisan mahdollista suoriutumisaikaa mietin uudelleen: hyvä, jos alitan kaksi ja puoli tuntia.... Joka tapauksessa tulee olemaan kova haaste - kovempi kuin mikään aikaisempi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä olet rohjennut astua uusille urille - mahotonta meininkiä - onnea vaan kaikkeen ja halauksia riston mamilta t. Leena

liisa kirjoitti...

Kiitos, Leena! En tiedä, mikä ihmistä ajaa, elämänhalu kai! Mutta totta puhuen, olin kiinnostunut triathlonista jo kymmenisen vuotta sitten, kun aloitin harjoittelun, mutta muutamat käytännön asiat ohjasivat muualle... Terveisiä, Liisa