maanantai 28. heinäkuuta 2008

Suunnitelmia

Viikonvaihde on mennyt kovasti pyöräilyn merkeissä. Lauantaina kävin ajamassa maastoa pururadalla ja eilen sunnuntaina ajoin uudestaan yksin edellisen maanantain yhteislenkin. Maaston ajaminen on todella haastavaa, kun rata on kunnollinen, ts. kaikkia ylämäkiä ei selvitä pyörällä. Tai tietysti kokeneet pyöräilijät ne selvittävät, mutta aloittelija ei... Suunnittelin, että ajan kevyesti, mutta eihän sellainen onnistunut.

Aion osallistua maastotriathlonin SM-kisaan Lappeenrannassa 9.8. Jostakin on aloitettava ja otan nyt heti kunnon haasteen, kun ei ole lyhyempääkään tarjolla. Tavoitteena on selvittää rata ja päästä maaliin. Mielellään alle kahden tunnin. Jaksavatkohan toimitsijat odottaa niin kauan?

Pitkää lenkkiä, pitkää pitäisi tehdä - ja olisi pitänyt tehdä! Sunnuntain ajon piti tulla sellaiseksi, kun lähdin uudelleen sille maanantain yhteislenkille. Annoin itselleni aikaa - nyt saa kestää kauan - mutta en osannutkaan hidastella! Päinvastoin kävi, kun harjoittelin rauhassa vaihteiden käyttöä, ja maantielenkki sujahtikin yllättävän nopeasti. Pikkuisen nipistin kaupunkiajossa ja tulin eri reittiä takaisin ja aivan rauhallisesti. No, kun ei eilisestä tullut pitkää, niin tänään on uusi mahdollisuus: tämän maanantain tarjolla oleva yhteislenkki on pituudeltaan 70km! Ajattelin jo, etten lähde sinne, mutta kun tiedän reitin (tasaisempaa, ei jyrkkiä mäkiä) ja eilinen sujui niin hyvin, niin taidanpa kuitenkin osallistua. Ei minun tarvitse ajaa yhtä kovaa kuin miehet. Menkööt edeltä...

Ei kommentteja: