tiistai 22. syyskuuta 2009

Cadizin kiemurat IV


Kolmas kilpailustartti Cadizissa meni ihan yhtä - tai vielä enemmänkin - mahaplätsilleen kuin muutkin, mutta toisella tavalla. Tulosluetteloon sain merkinnän GA, eli false start, vilppilähtö. Kootut selitykset kuuluvat näin: en tunnusta varastaneeni, eikä muutkaan nähneet, mutta ehkä heiluin lähtöpallilla, sen voin tunnustaa.. No, eipä mitään, näitä sattuu. Uinti oli kyllä hyvä, nopea minulle, ja se lupaa ihan hyvää jatkossa. Ei harmita. Uusia kisoja tulee.

Cadizin kiemurat on nyt käyty ja kiemurreltu. Kokonaisuudessaan eivät olleet pahat kiemurat, vaan hyvät. Matka kääntyi tosin oikeastaan enemmän loma- kuin kisamatkaksi, mutta kisat antoivat erittäin hyvän syyn lomaan. Kisathan ovat toisaalta hupia, ajanvietettä, toisaalta mitan ottoa itsestä. Joskus tietää jo etukäteen, että ei ole parhaimmillaan ja sitten tilanne on niin. Sitten odotetaan niitä uusia kisoja.

Lentomatkalla laskeskelin harjoituspäiväkirjastani harjoitustunteja tammi-heinäkuussa. Tarkastelin myös käytyjen kisojen määrää. Toteutin melkoisen kiitettävästi kolmen lajin salaatin: kilpakävely-triathlon-uinti. Jokaisesta lajista olen saanut kaksi SM-mitalia kuluneena vuonna - se on saavutus, johon en ehkä enää tule yltämään... Muutoksia on tulossa harjoitusohjelmaan.

Ei kommentteja: