keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Cadizin kiemurat II

Cadizin kiemurat ovat loivempia kuin arvelin täällä paikan päällä. Luonnollisesti, kun olen mukana valmiilla matkalla. Ei tarvinnut itse tehdä kaikkea. Matkalaiset viedään ja tuodaan, esimerkiksi lentokentältä hotelliin.

Cadiz on hyvin mukavan tuntuinen, pienehkö lomapaikka. Netissä tätä paikkaa kehuttiin monissa kirjoituksissa. Kilpailupaikka löytyi helposti. Uimahalli on noin kilometrin päässä minun hotellistani, joten kävellen pääsee. Kävin eilen accreditoitumassa - hmm.. mitäs tuo olikaan suomeksi? - ja tutustumassa verryttelyaltaaseen. Ei tietenkään läheskään samaa kuin Suomen hienot, puhtaat altaat. Mutta nyt uidaan näissä altaissa. Merikin kuohuaa tuossa kivenheiton päässä, ja siellä on käytävä kokeilemassa uimista, kun nyt kerran täällä olen. Ranta on hieno. Varsinainen lomakausi on päättynyt kuulemma noin viikko sitten, mutta väkeä on silti. Suomalaiselle juuri sopivasti, ei liikaa. Kisassa sen sijaan on paljon osallistujia, ja se on mukavaa. Ehkäpä tällaisen matkan ja kilpailujen anti onkin toisten harrastajien tapaaminen, eikä pelkästään kilpaileminen! Esim. eilisilta vierähti mukavasti cetuslaisten kanssa syömässä ja juomassa - siis juomassa kaikkea terveellistä tietenkin... :) Ruoka on oikein hyvää.

Harmi, että kameran piuha unohtui kotiin, joten en voi esitellä yhtään kuvaa Cadizista vielä. Ehkä myöhemmin. Se accreditation on näköjään sanakirjan mukaan 'valtuuttaminen'. Siis minut valtuutettiin kilpailemaan, jne? Öh, onko meillä käytössä jokin parempi sana tässä yhteydessä? Aivoni tökkii - onko ne lomalla?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tsemppiä kuvattomuudesta huolimatta. eipähän koto-suomalaiset käy suotta kateellisiksi.

löysin muuten mielenkiintoisen uintikisan sveitsistä:
http://www.srichinmoyraces.org/ch/veranstaltungen/zhlake

hanna

Anonyymi kirjoitti...

pöh, linkki ei tullut kokonaisena. loppuosa on /zhlake

sama

liisa kirjoitti...

Kiitos, hanna! Ja kiitos linkistä - hui, mikä uintikisa...! Katson sitä tarkemin, kun palaan kotiin. Nyt joudun tihrustamaan tämän pienen koneen pientä näyttöä, eikä ole kovin kiva selata nettiä!

Luitko tämän triathlonliiton sivuilta? Se oli täällä ihan lähellä... http://star-events.cc/site/index.php/de/tristar200andalucia/race-details/course-description

liisa kirjoitti...

Mutta tuossa Andalucian triatlonissa uinnin osuus oli ihan mitätön! Tosin täällä on meressä ihan kunnioitettavat aallot... Tuuli on kova.