keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Cadizin kiemurat I


Olen lähdössä ulkomaille kisaamaan: Mastersien EM-uinteihin Cadiziin. Kisat ovat 13.-20.9. mutta minulla on uintistartit 17., 18. ja 19. päivä. Lajini ovat 100m ru, 400m vu ja 50m vu. Tämän sillisalaatin on ratkaissut se, että olen uinut nämä lajit 50m:n altaassa, jollainen on Cadizissakin, sekä alittanut tulosrajat.

Taidan kirjoittaa matkasta nimikkeellä "Cadizin kiemurat", koska jo nyt olen tehnyt kerrassaan upeat käänteet tämän matkan kohdalla. Nimittäin näin lähdetään kisamatkalle: 1. Varataan matka. 2. Perutaan matka. 3. Varataan matka uudelleen. 4. Maksetaan matka heti varmuuden vuoksi. Ottakaa opiksi.

Lähtö on siis melko pian. Näppituntuma matkalle on tällä hetkellä se, että epäilen vielä jokaista kiemuraa, joka on mahdollinen ennen matkan alkua, esim influenssa, umpisuoli, jalan katkeaminen, tms. mikä vaan... En usko, ennen kuin näen - Espanjan maankamaran nimittäin - ensi kertaa! Ja mitkä kiemurat teen vielä ennen altaan reunalle pääsyä? Huh huh.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tsemiä! epsanjassa on varmaan suloisen lämmintä. ja muutenkin ihanaa.

lentolippujen maksamisen lisäksi (ilman peruutusturvaa) kisan tekee peruuttamattomaksi myös se, että julkaisee aikeensa tänne bittiavaruuteen.

hanna, jonka juoksu-season on käynnistymässä...

liisa kirjoitti...

Kiitos!! Lämpöä odottelenkin! toivottavasti sää on hyvä!

On tuossa matkassa peruutusturva - lääkärin todistuksella! Onneksi, jos vaikka umpisuoli iskee...

Viivyttelin tietoisesti tätä bittiavaruuteen päästämistä. Mutta pitihän se julkaista, että tiedätte odottaa kuulumisia... :) Mitaleja ei kyllä ole tulossa. Sen verran kovat on kisat.

Anonyymi kirjoitti...

Oot sie kyllä uskomaton mimmi Liisa! Hienoa! Mun haaveena on että kasvan sellaiseksi aikuiseksi naiseksi kuin sinä. Haasteita pelkäämättömäksi, positiiviseksi, innovatiiviseksi, ajattelevaiseksi, muita ja itseä kuuntelevaksi. Onnea matkaan!

Maija

liisa kirjoitti...

Voi Maija! Kiitos näistä sanoista! Palaan lukemaan tämän, kun on paha päivä..!