lauantai 11. huhtikuuta 2009

Otsonipuhdistus

Käväisinpä hallissa uimassa pitkästä aikaa pelkkää rauhallista kelausta. 1 tunti = 3 km. Yllättävän hyvin on tuollainen uinnin rauhallinen matkavauhti kehittynyt näiden talven uintiharjoitusten myötä. Kaiken lisäksi nyt uin käytännössä koko matkan vapaauintia - yhden ohituksen taisin vetää rintauinnilla. Hyvältä tuntui!

Uinnin jälkeen keskustelin uimavalvojan kanssa mm. Lauritsalan uimahallin vedenpuhdistuksesta. Lauritsalan uimahallissahan on 100% otsonipuhdistus, ja klooria vain hiukan uimassa kävijoiden määrästä ja likaisuudesta riippuen. Tämä otsonipuhdistus on ainakin minulle allergikolle erittäin hyvä! Toisissa halleissa saan ihan selviä allergiaoireita - joskus jopa niin paljon, että luulen sairastuneeni uimassa. Saatan silloin aivastella uinnin jälkeen kuin pahassakin flunssassa. Olenpa onnellinen, kun saan käydä harjoitukseni uimassa otsonipuhdisteisessa hallissa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi Liisa,

sama juttu mullakin uinnin suhteen. Vähän liikaa klooria niin nenä tukossa uinnin jälkeen seuraavaan päivään asti.
Mä myös sanon herkästi tytteleille jotka tulevat saunaan uikkarit päällä. Puvusta lämmössä höyrystyvä kloorihan voi aiheuttaa astmaatikolle hengitysvaikeuksia.
Oletko jo saanut tuomion polvesi kunnosta?

-Tuikku

liisa kirjoitti...

Moi!
jouduin siirtämään lääkäriajan toukokuulle, kun tarjottu aika ei sopinut. Kauan tämä kestää, mutta kyllä varmaan kannattaa! Olen tehnyt muutamia lyhyitä juoksuharjoituksia kuitenkin.

liisa