torstai 16. huhtikuuta 2009

Kilpakävelyä matolla

Veteraanikilpakävelyä matolla - ketä kiinnostaa?
Tämä on ensimmäinen video, jonka olen editoinut - ja hauskaa oli. Ihan itse tein!
Kovasti täällä harjoitellaan, kuten kuvasta näkyy.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

aika veikeen näköistä menoa. sulla pysyy yläkroppa ihan pakallaan mutta jalat vaan mennä tikuttaa. ottaako kipeästi polviin ja lonkkiin?

hanna, joka kuitenkin mielummin juoksee

liisa kirjoitti...

Moi hanna!
Yläkropan kuuluukin pysyä paikallaan, paitsi kädet. Eikä esim. saa pomppia ylös ja alas.

Polvien osalta vaatii hyvät venytykset pakaroista alkaen alas jalkoihin, että polvi ojentuisi. Täräystä ei tule jalkoihin eli ei mulla satu minnekään (=polveen). Kilpakävelyä pitää harjoitella säännöllisesti, mikäli haluaa kävellä - muuten tulee penikat (säären etuosa) ja takareidet+pakarat kipeiksi!

Ymmärään, että kävely ei kiinnosta kaikkia. Se on hyvin tekninen laji, ja vaatinee myös sopivaa kroppaa. En minäkään ole ihan kävelijäksi luotu.

liisa

Arja L. [triathlonvaimo] kirjoitti...

Loistavaa! Itse olen joskus opiskellut kilpakävelyn alkeita, jotta voisin valmentaa muita (niin hauskalta kun tuo kuulostaakin)! Hyvän näköistä menoa!

liisa kirjoitti...

Kiitos, Arja! Kiva, jos se näyttää hyvältä! Oletko itse sitten harjoitellut yhtään kävelyä, jos kerran olet alkeita opetellut (parhaiten oppii itse tekemällä)?

liisa

Arja L. [triathlonvaimo] kirjoitti...

Olen "aikoinaan" harjoitellut kilpakävelyä, mutta hyvin vähän. Hyvä ystäväni valitsi aikoinaan kävelyn lajikseen ja on nyt Suomen huippuja naisissa. En pystyisi juoksemaan hänen rinnaallaan... :)