perjantai 3. lokakuuta 2008

Kauniita sanoja

Viikonlopusta olisi tarkoitus tulla uinti- ja tanssiviikonloppu. Ohjelma on jopa hengästyttävä: kolmet uintitreenit ja kahdet tanssit. Kestääkö kunto?

Muutama vuosi sitten harrastin jonkun aikaa ns. seuratansseja, jopa niin aktiivisesti, että osallistuin usealle tanssikurssille. Mukavasti siellä oppi tavallisimmat ja vähän erikoisemmatkin tanssit. Yllätyin, miten mukavia tanssi-illat olivat - puhtaalla vesilinjalla liikuin, kuten useimmat muutkin tanssijat.

Jäi mieleen yhden satunnaisen miehen kommentti, joka kuulosti erityisen kauniilta kilpakävelijänaisen korvissa: "Olen katsellut kävelyäsi, ja sinä kävelet niin kauniisti, että haluaisin nähdä sinua jatkossakin." Valitettavasti en voinut vastata tähän toiveeseen, mutta kiitin ja kerroin hänelle, että olen harrastanut kilpakävelyä monta vuotta. Ehkä niistä askelista oli tarttunut jotakin, joka näkyi myös tanssikengillä kävellessä. Kaveri osui naulan kantaan.

Mitä kaunista voisi triathlonistille sanoa?
Uinti: - Ai, miten hengität ihanasti? (- Joo, uidessa oppii!!)
Pyöräily: - Peesaat niin mahtavasti, että toivon, että peesaat vastakin?? (- Tämä kuullostaa jo paremmalta. Naiselle voisi ehkä sanoa näin!)
Juoksu: - Vaihdat lajia niin luontevasti, että olen ihan kateellinen??? (- No, tansseissakin joutuu vaihtamaan tyyliä aina kahden kappaleen kuluttua. Menettelee, mutta ei oikein sytytä.)

Kohteliaisuudet ovat helmiä ja olen iloinen, jos jonkun viikonloppuna kuulen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei äiti!

Tuli vaan mieleeni, että vaikka tässä postauksessa ei ollutkaan linkkejä, niin kannattaa opetella käyttämään blogin valmiita nappeja linkkien luomiseen. Oletan, että siellä jossain näkyy nappi "link" ja kun sitä painaa, sinulta kysytään webosoite jonka haluat linkata.
Voisit myös kirjoitta < a href=http://www.esimerkki.fi/index.html >tähän se teksti jonka haluat näkyvän lukijoille linkin pitkän nimen sijaan, esim. "tästä pääsee esimerkkisivulle" < / a >

Homma toimii oikeasti, kun poistat ylläolevasta tekstistä välilyönnit < /ja > merkkien sekä a kirjainten välistä. Jouduin kirjoittamaan välit nyt mukaan, koska muuten koko esimerkki olisi näkynyt kauniina linkkinä, eikä ohjeista olisi saanut selvää.

Hyvää linkitystä ja linkittämisen iloa!

liisa kirjoitti...

Yes, yes, kiitos rakas!! Muistan seuraavalla kerralla... :) Ihanaa, kun pidetään huolta! :)