lauantai 29. elokuuta 2009

Väsynyt elokuu

Pohdin useampaan kertaan tämän postauksen otsikkoa. "(Ei)tervettä päivää" oli jo käytetty, "Sairasta päivää" kuulostaa aivan sairaalta... "Sairas elokuu" olisi vienyt hakoteille, joten päädyin tähän, joka antaa oikeamman informaation: "Väsynyt elokuu".

Väsynyt elokuu - toden totta! En ole voinut paljoakaan kirjoitella urheilublogiin, kun ei ole tullut urheiltuakaan. Lankesin Kuopion pikatriathlonin jälkeen urheilijan alkeelliseen virheeseen: Kyllä minä treenaan, kun tuo toinenkin treenaa! En kuunnellut tarpeeksi omaa kehoani vaan pistelin menemään. Vertailukohtana oli vaatimattomasti minua nuorempi, varsin hyvän tuloksen veteraanien MM-kisassa tehnyt naismaratoonari..

Koko elokuu on siis sujunut väsyneissä merkeissä. Arkiaskareista on yritettävä selvitä. Työ on tuonut oman stressinsä, mutta sillä rintamalla ei ole mitään uutta, joka olisi syynä väsymykseen. Välillä on tuntunut jo paremmalta, mutta totuus paljastui taas tänään: päänsärky - ja väsyttää... Kun päänsärky hieman hellitti, tein pienet siivoukset, mutta sen jälkeen oli taas "kuukauden treenin" vuoro: vaakatasoon, silmät kiinni, rauha, hiljaisuus.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Off-season on tiettyä tarkoitusta varten :)

t.Tuikku

liisa kirjoitti...

Moi, Tuikku!

No niin on. Ja tarpeeseen.. :)

Anonyymi kirjoitti...

mitä, eikö se olekaan muiden lajien kisakautta varten???

- hanna

liisa kirjoitti...

Just niin - hyvä hanna! :)

Mä taidan olla tälläkin hetkellä todiste siitä, että se ei toimi...