sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Uintikevät

Rennosti, vaikka vakavaksi vetää jännitys! Uintikisoissa menee näköjään koko päivä, kun odotellaan startteja. Kestävyysurheilussa suoritus kestää ja kestää, mutta kas kummaa - kotimatkalle lähdetään kuitenkin monesti nopeammin!

Starttien välissä voi pulikoida - anteeksi verrytellä vaikkapa lastenaltaassa. Olen havainnut, että siellä on usein viisaampaa pysytellä pinnan alla, jossa näkee, missä pikku-uimarit kiitää. Yllä ja alla olevat kuvat ovat Heinolan hallista: lastenallas ja varsinainen uima-allas.


Seuraavat kuvat ovat Vantaalta Tikkurilan uimahallista. Tikkurilassa on 50m:n allas. Uiminen 50m:n altaassa on vähän hitaampaa kuin 25m:n altaassa, koska käännöksiä tulee vähemmän. Käännöksessä matkaa nopeuttaa vauhdin ponnistaminen altaan reunasta. Itse epäilin, että olen niin hidas kääntyjä, ettei eroa huomaa, mutta kyllä sen uiduissa ajoissa huomaa minullakin. Tikkurilan halli on valoisa ja kaunis.



Heinolan ja Tikkurilan kisojen tuloksia en ryhdy esittelemään. Taso pysyi samana kuin Imatran kisassa. Kokemusta karttui, siis myös pitkästä radasta.

Ei kommentteja: