tiistai 23. heinäkuuta 2013

Blogin elvytys

Nyt olen löytänyt niin monta uutta mielenkiintoista blogia - triathlonblogia - että päätin itsekin elvyttää tämän oman vanhan urheilublogini. Nimi "Toinen laji" viittaa omaan liikunta- ja urheiluhistoriaani. Kilpakävely oli ensimmäinen lajini, triathlon on minulle toinen laji. Triathlonin takia löysin vielä uinnin - onko kilpauinti minulle siis jo kolmas laji? Näiden lisäksi uusimpana uutukaisena lajina harrastan myös hieman (pyörä)suunnistusta.

Triathlonblogeja tutkin Finntriathlonin Joroisten puolimatkan 2013 kisan takia. Ja minähän en tuohon liemeen lähde ja soppaan joudu, ehdin nauraa ja ilkkua jo koko viime kevään! Tiesin, että kilpailu oli jo tammikuussa täynnä, eikä ilmoittautuminen olisikaan ollut mahdollista. Sitä paitsi minun harjoittelullani ei puolimatkan kisaa selvitetä, ajattelin. Ajatus osallistumisesta jäi kuitenkin kypsymään erityisesti valmentajakurssilla Pajulahdessa. Toiset vakuuttivat, että harjoittelumääräni riittää kyllä puolimatkan kisaan.

Kesäkuun lopussa ajatus oli kypsä. Halusin lähteä kokeilemaan puolimatkan triathlonia. Punnitsin mielessäni vaihtoehtoja. Tiesin, että jos voisin päästä vielä Joroisille Finntriathlonin puolimatkalle, lähtisin kisaan. Kuin tarjottimelle asetettuna tuli tieto, että vielä voisi ilmoittautua jonotuslistalle ja mahdollisesti päästä kisaan, jos on halua tulla. Samana päivänä laitoin sähköpostin ja jo seuraavana päivänä sain tiedon, että saan ilmoittautua kisaan. Yhden yön mietin ja se siitä: ilmoittauduin triathlonin puolimatkalle Joroisiin. Kisaan aikaa oli silloin vajaat kolme viikkoa. Yes! Rohkea rokan syö!

Ei kommentteja: